Naša priča - Slatka Priča

Slatka Priča je zagrebačka slastičarnica čiji je moto „Domaće, svježe i ukusno“..

Slastičarnica je otvorena u ožujku 2013. godine. Poticaj je bila obiteljska ljubav prema kolačima, čiji su se recepti prenosili s generacije na generaciju. Osim rapsodije okusa, svojim klijentima smo željeli omogućiti boravak u ugodnom ambijentu i opuštenoj atmosferi. Zato smo prostor pažljivo uredili, pazeći na svaki pa i najmanji detalj te se nadamo da smo uspjeli stvoriti „atmosferu dnevnog boravka“. Svakodnevno pripremamo razne slastice, od kolačića koje su nekada pripremale naše bake do vrhunskih torti i pita moderne kuhinje. Sve slastice pripremaju se na dnevnoj bazi u našoj suvremeno opremljenoj kuhinji, a sve to ne bi bilo ništa bez čarobnih ruku naših slastičara koji u svaki zalogaj unose svoju ljubav i strast prema kolačima.

Želja i cilj

Zadovoljiti osjetila i ukuse najkritičnijih gourmana. Na tom putu koristimo samo najbolje i najvalitetnije sastojke.

Želja i cilj

Želja nam je zadovoljiti osjetila i ukuse najkritičnijih gourmana. Na tom putu koristimo samo najbolje i najvalitetnije sastojke. Ne koristimo bojila, aditive niti umjetne polugotove pripremke. U pripremi naših slastica uvijek koristimo maslac, prirodne sastojke i vrhunske belgijske čokolade.

Izrađujemo torte za sve prigode (vjenčanja, rođendane, proslave,...). Veličinu i oblik prilagođavamo Vašim potrebama, ukrašavamo ih u skladu sa svim Vašim željama.
Posebno smo ponosni na našu kombinaciju raznovrsnih sitnih kolačića i keksića uz koje svako druženje postaje još ugodnije i prava gozba za nepce.
U toplije doba godine, u našoj se ponudi nalaze i sladoledi koji nastaju u vlastitoj proizvodnji. Odlikuju se skladom okusa, kremastom teksturom i osvježavajućom notom.
Kako se ne bismo zaustavili samo na hrani, odabrali smo i prvoklasnu kavu i raznovrsne čajeve. Na taj način, stvorili smo jedinstvenu i hedonističku ponudu.
Cilj nam je održati nivo kvalitete kako bismo i dalje opravdavali Vaše povjerenje te se istovremeno prilagođavali Vašim željama.

Kvaliteta

Prepoznavanje naše kvalitetete očituje se i u tome da nam je u rujnu 2013. stručni žiri dodjelio prvo mjesto na natjecanju za izbor najbolje slastice Sajma Slatki Gušti.

Naša je misija biti specifičan, razlikovati se od drugih i kontinuirano Vam nuditi neke nove slatke maštarije.
Vaša zamisao, ma kako god komplicirano i teško izvedivo zvučala, nama je izazov i ne prihvaćamo ništa drugo nego besprijekornu izvedbu iste.
Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem kontakt forme, a mi ćemo Vam s veseljem odgovoriti - Vidimo se u Slatkoj Priči!